Søren Hermansen & Malene Lundén

malene og sørenElverfolket er en organisation, der arbejder med udvikling, læring og kommunikation med afsæt i vedvarende energi. Vi arbejder med langsigtet planlægning og grundig etablering af tillid. Vi arbejder med at skabe sunde og holdbare samfundsforbedringer, som kan gavne flere.

Søren Hermansen er uddannet landmand, tidligere højskole-og efterskolelærer. Søren er i dag leder af Samsø Energiakademi og foredragsholder I ind og udland. Han er engageret I samfunds spørgsmål og har sammen med Tor Nørretranders udgivet bogen Fælledskab som er en dabat bog der diskuterer den moderne fællesskabskultur og beskriver fælleden som en værdi for fællesskabet. Søren er desuden adjungeret professor på Aalborg universitet I afdelingen for planlægning især på uddannelsen Sustainable energy planning. Søren er fisker, dykker, jæger og naturmand med hang til hav og natur.

Malene Annikki Lundén er uddannet dokumentarfotograf i Sverige og kunstner. Hun har haft selvstændig virksomhed i 18 år, arbejdet med bæredygtig udvikling i 11 år, lokalt og globalt.Malene Lundén har udformet og afviklet et utal af konferencer og mindre workshop som bygges op sammen med ledelse og aktøre og deltagere. Malene Lundén er en garvet fasilisator som har erfaringer med alle de mange sammensatte følelser og hensigter som opstår når der skal ledes ind i nyt land. Malene Lundén har kompetencer som altid skaber et solidt udviklings arbejde via hvad dokumentation kan og skal via tekst og film.

Malene arbejder som gestaltterapeut.

Malene og Søren har to voksne børn og to børnebørn, der alle bor i København. 11FOLKET har kontor på Samsø og på Østerbro.