Udlejning

VELKOMMEN til lidt inspiration til dig om din ferie “lidt væk fra hverdagen”.

Rammerne på Gl. Strandly inviterer til det fælles bedste. Nogle af vores gæster kommer for at skrive en bog, andre for at klø børnene lidt mere i nakken. Vi har grupper på op til10 personer, som går på madkursus med egen kok, fordi Samsøs spisekammer bugner af sæsonens råvarer. Andre feriegæster anvender ferien til at gå kysterne tynde og fange ørreder, for den samske sydkyst er vores baghave.

RAMMERNE på Gl.Strandly og Atelieret Strandly er et familiested, hvor vi, Søren og undertegnede, bor året rundt. Børnene er flyttet hjemmefra, de har nu selv fået børn og kommer tilbage til Samsø for at holde ferie med deres venner og egen familie. Gl. Strandly kan måske også blive det helt optimale sted for dig og dit, med enten familien og vennerne eller din virksomhed?

KONTAKT OS gerne, så vi kan afstemme om vi og Gl. Strandly kan blive jeres næste, hellige ferie eller kursussted. Gl Strandly har vi idag omdannet til et lille ferieparadis. Der er to huse på matriklen, som rummer 3 tønder land med direkte adgang til sten og strand. Du kan se og mærke saltvand. Aftenstunderne er ofte præget af vinden fra vest og en mangfoldighed af solnedgange. I det fjerne lyser Vesborg Fyr din nat i møde sammen med et mørke, der giver go’ søvn og tænder for ubeskrivelige stjernestunder.

VI har stort kendskab til alt det, der sker på Samsø både sommer og vinter. I 30 år har vi boet på Gl. Strandly.

Velkommen til Gl Strandly hos familien Hermansen og Lundén.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen