Info

Elverkongens datter er blevet til 11’folket!

For 13 år siden blev Elverkongens datter skabt. Det skete i forbindelse med et længerevarende forløb, der handlede om, hvordan jeg kunne starte min egen, selvstændige virksomhed. Jeg, Malene Annikki Lundén, havde stor lyst til at virke med det, jeg kunne fagligt og kreativt i samspil med mine erfaringer fra tidligere job. Sammen med opraersangere, grafikere og kunstnere fandt jeg det usædvanlige navn, Elverkongens datter, til min virksomhed. Min baggrund som kunstner har lært mig, hvor meget det betyder at være fagligt bevidst om, hvad der virker motiverende og bevidst om, hvor og hvordan min inspiration opstår.

Jeg er ikke barn af en tidsalder, hvor jeg kunne arve min familievirksomheds navn, da der ikke længere i samfundet var behov for det, min familie arbejdede med.

11’folket er en forsættelse af Elverkongens datter – nu er 1+1 blevet til træ!

Elverfolket levede – og lever – i samspil med naturen. Elver kommer af ordet “elv”, og i min barndomstid i Finland har jeg løbet og leget langs elven i Helsinki. Elverkongen og hans døtre var smukke og lidt farlige væsener, der levede i skovene. Nogle gange dansede elverpigerne svævende lette og lyse, som de var, på elverhøjene, som var gamle gravhøje. Elverne var festlige, og de dansede gerne – og man skulle passe på med at sige ja til en dans, for dengang kunne det ende med døden af bare udmattelse. Sådan er det ikke med os 11’folk. Vi kan faktisk godt være lidt sky, nøjagtig som de oprindelige elvere var det, og hvis du ikke lige kan finde os, så kig mellem træerne.

11’folket er en organisation, der arbejder med udvikling, læring og kommunikation med afsæt i vedvarende energi. Vi arbejder med at skabe sunde og holdbare samfundsforbedringer, som kan gavne flere – og vi baserer altid vores samarbejde på en grundig etablering af tillid.