Afspil video
Afspil video

Ydelser

Vi hyres og inviteres gennem vores netværk fra hele verden. Vi arbejder med oplæg, design af processer og fremme af udvikling.  Vores kompetence er social udvikling med klima og bæredygtighed som motivation.

Søren Hermansen er en medrivende og overraskende oplægsholder. Søren er specialist i at sætte formål og deltager i centrum. Hans oplæg starter naturligt med en klarlægning af deltagerne og tilliden i rummet. Hans nærvær samler på genkendelser af sagens kerne og deltagernes reaktioner. De mange ubekendte kobles sammen som var det et regnestykke, hvor summen kun kan regnes endeligt ud, når Sørens oplæg er leveret og de medvirkende synliggør deres spørgsmål. Søren har mange års erfaring med bestyrelsesarbejde i fonde og interesseorganisationer. Han har bla. siddet i Velux fonden gennem mange år i både Danmark og USA. Og han er tilknyttet som mentor i Catalyst programmet i Canada: https://indigenouscleanenergy.com/2020-catalysts-program/about-the-program/ 

Malene Lundén er en levende og farverig holdspiller. Malene er skarp på hvordan og hvem der er afgørende for, at processer kan fungere længervarende. Hun har faciliteret mange små og større workshops og konferencer. Hun er fotograf og derfor er dokumentation af processer et must for Malene. Hun er bundærlig og vandt til at arbejde med spændingsfelter og modstand. Hun arbejder med stor vægt på kuratering og med kreativitet som disciplin. Malene er designer og ved hvordan planlægning og dokumentation kan få intention og formål til at forandre og skabe den ønskede udvikling. Malene har mange års erfaring med at udvikle koncepter inden for kommunikation. Hun har udviklet  pionerguiden med 45 kuraterede stakeholders og et visdomsråd. Materialet findes både som fysisk bog, og digitalt: http://www.pioneerguide.com/dk/ Malene har været partner i udviklingen af et nordisk samarbejde for den nye uddannelse, “Nordisk Pilot”,  i tæt samarbejde med flere nordiske partnere. Malenes sidste koncept har været at oversætte FNs 17 verdensmål i tæt samarbejde med Saku Muto, som er mester i kalligrafi. Processen har været afholdt i Danmark med tre destinationer og efterfølgende i Japan på 6 kunstmuseer.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen